PRAVILA

Cilj i pravila kluba:

Cilj  aikido kluba ''Uešiba'' je da neguje mlade ljude koji će imati zdrav,normalan i kreativni razvoj svojih bića , koji će uvek biti spremni za razne životne izazove među kojima su: samoodbrana,pravilne reakcije na problemske situacije i duhovna ravnoteža.
Cilj se postiže redovnim treninzima , slušanjem uputstava trenera i vodjenjem zdravog života.
Takođe je bitno poštovanje trenera i drugih članova kluba što se odražava na privatni život između treninga.Ovo je naš cilj kao i osnovno pravilo – disciplina , redovno treniranje i zdrav duh u zdravom telu.
Pravilo je da strogo poštujemo disciplinu samog treninga da ne bi došlo do neželjenih povreda.
Pravilo kluba koje ne možemo da izostavimo je to da svaki ozbiljan član treba da ima odgovarajuću opremu za treniranje,a to je KIMONO koji može sam obezbediti,a svakako u klubu po klubskoj ceni.


Mesečna članarina je 3000,00 din. ,koja se plaća do prvog u mesecu za naredni mesec. Za naše redovne članove i one koji žele brže da savladaju najtežu japansku veštinu zvanu aikido, obezbedili smo i extra treninge na koje mogu dolaziti u istoj ceni gde to aikido klub održava ,saznaj više početnoj strani.

POSEBNI USLOVI:
Posebni popusti za više članova porodice, saznaj više - kontakt

Posle izvesnog vremena treniranja i stečenog znanja dobijate pravo na polaganje za odgovarajući pojas po našem programu. Kod nas postoje i kratki tromesečni kursevi samoodbrane gde na kraju takodje polažete i dobijate certifikat o pohadjanju kursa samoodbrane.
Za nove članove koji žele da nam se pridruže I treniraju po našem programu za pojaseve postoji pristupni ugovor koji možete ovde da preuzmete - pristupnica.

 

aikido klub beograd, kurs samoodbrane u beogradu, kurs samoodbrane beogradu, borilačke veštine, tehnike samoodbrane u beogradu, klub borilačkih veština u beogradu, samoodbrana beograd, borilački sportovi u beogradu, samoodbrana za žene, škola za samoodbranu u beogradu, škola za aikido u beogradu, škola borilačkih veština u beogradu, aikido za odrasle u beogradu, privatni treninzi samoodbrane, škola samoodbrane beograd, borilački sportovi beograd

kurs-samoodbrane-beograd kurs-samoodbrane-beograd kurs-samoodbrane-beograd kurs-samoodbrane-beograd kurs-samoodbrane-beograd kurs-samoodbrane-beograd kurs-samoodbrane-beograd kurs-samoodbrane-beograd