Darko Todorović - biografija

 

Darko Todorović je rođen u Beogradu 21.2.1983.godine.Završio je Srednju  mašinsku ‘’Beograd’’ 2000 godine. Zatim je studirao na Višoj ekonomskoj školi u Novom Sadu,smer menadžment turizma i ugostiteljstva.

Veoma  rano se poslovno osamostalio kao menadžer nekoliko beogradskih noćnih klubova kao što su ‘’BONAFIDES’’,’’BUS’’,’’AKADEMAC’’, poznatih po čestim studentskim žurkama. One prestaju da se organizuju 1999.godine ,kada Darko Todorović  upoznaje  predvodnika grupe ‘’Neverne bebe’’, kompozitora i izvođača Milana Đurđevića.

To poznanstvo je dovelo do njihove neobavezne saradnje u kojoj  Darko vremenom postaje član te čuvene srpske grupe i njen stage - music menadžer. S ‘’Bebama’’ imao je do dana današnjeg preko 1200 koncerata širom Balkana,a ima želju da broj nastupa s tom grupom udvostruči.
2005.godine je postao osnivač, vlasnik i direktor firme ‘’Eurodark’’d.o.o, koja i danas uspešno posluje na polju ekonomije i tehničkih stvari. Zainteresovani mogu da posete sajt www.eurodark.com  da vide čime se firma bavi.
Uporedo sa svojim  školovanjem i poslovnom karijerom on se veoma posvećeno bavi borilačkim veštinama. Džudo je počeo da trenira 1994.godine u džudo klubu ‘’Partizan’’.Učestvovao je na mnogobrojnim takmičenjima na kojima je osvajao i medalje.Aikidoom počinje da se bavi 1996.godine u Centru za borilačke sportove Vračar –WCRA čiji je  osnivač i  vlasnik SOKE Ljubomir Vračarević – crni pojas 10. dan. Prvi trener mu je bio Dragoljub Noveski, a posle toga prelazi u stariju grupu kod Bratislava Stajića-Brace gde se kratko zadržava,jer ga - SOKE Lj.Vračarević  postavlja za asistenta treneru Aleksandru Miloševiću,koji je tada uspešno vodio treninge u WCRA.
Crni pojas je stekao na polaganju 30.7. 2006.godine   kada je dobio zvanje majstora aikido veštine (sensei – crni pojas 1.dan) s potpisom Ljubomira Vračarevića
Zbog poslovne prezauzetosti i povrede na jednom od džudo takmičenja uskoro prekida sa aktivnim treninzima u WCRA, ali odlučuje da otvori svoj aikido klub kako bi ostao sportski aktivan. pošto je sa crnim pojasom  dobio zvanje majstora aikido veštine, kao i trenera - 8.12.2006. godine otvara aikido klub ‘’Uešiba’’
U periodu od 2007. godine pa sve do  2010. godine posvetio se uspešnoj poslovnoj karijeri i u međuvremenu se oporavljao od povrede. Za to vreme je takođe intenzivno  razvijao plan za aktivnosti kluba i početkom 2010. godine počeo da ih uspešno sprovodi u delo, a s početka 2011 god. Kada je zvanično dobio crni pojas 1.dan od srpskog judo saveza Srbije, sa potpisom čuvenog Vuka Rašovića velikog majstora i poznavaoca Judoa, treninzi kluba ‘’Uešiba’’ se drže na nekoliko mesta u gradu. Takodje i zbog svojih aktivnosti na propagiranju aikidoa, judoa i drugih borilačkih veština u poslednjih 15 godina, posećivanja seminara koje su vodili domaći i strani majstori i zbog edukovanja poznatih ličnosti borilačkim veštinama, dobija iz aikidoa crni pojas 3. dan od velikog majstora aikidoa i poznavaoca borilačkih veština , priznatog i poznatog u svetu aikidoa, nosioca crnog pojasa 8. dan, majstor Ivo Jovović – Jovke osnivač MOTORYU škole borilačkih veština.

aikido klub beograd, kurs samoodbrane u beogradu, kurs samoodbrane beogradu, borilačke veštine, tehnike samoodbrane u beogradu, klub borilačkih veština u beogradu, samoodbrana beograd, borilački sportovi u beogradu, samoodbrana za žene, škola za samoodbranu u beogradu, škola za aikido u beogradu, škola borilačkih veština u beogradu, aikido za odrasle u beogradu, privatni treninzi samoodbrane, škola samoodbrane beograd, borilački sportovi beograd

kurs-samoodbrane-beograd kurs-samoodbrane-beograd kurs-samoodbrane-beograd kurs-samoodbrane-beograd kurs-samoodbrane-beograd kurs-samoodbrane-beograd kurs-samoodbrane-beograd kurs-samoodbrane-beograd